Selecteer een pagina

Aftermovie Taskforcebijeenkomst

mrt 2, 2018

De reacties op de vragenlijst “Taskforce 20-35 jaar” zijn overweldigend geweest en hebben geleid tot vele ideeën voor ons festival.

Op 9 februari hebben we een inspirerende bijeenkomst gehad met een aantal enthousiaste mensen die onze vragenlijst hebben ingevuld. We kwamen bij elkaar in de Wolkenfabriek op het Suikerfabriekterrein. Doel van deze bijeenkomst was om met medeneming van de resultaten van de vragenlijst tot concrete festivalideeën te komen voor het Blue Skies Festival.

Na een korte kennismaking met het Blue Skies Festival en met elkaar, gevolgd door een presentatie van de resultaten van de vragenlijst, gingen we met elkaar aan de slag.
De deelnemers gingen in de eerste ronde in drie groepen brainstormen over het festivalaanbod. Daarna volgde een tweede ronde waarin twee van de ideeën verder werden uitgewerkt. Parallel aan deze twee ronden vond er een conference call plaats waarin ook werd gebrainstormd en één concreet festivalidee verder werd uitgewerkt. De zeven ideeën werden vervolgens plenair gepresenteerd.
Een borrel en een diner gekookt door Syrische vluchtelingen sloten deze succesvolle Taskforce-bijeenkomst af.

Ivo Visser heeft de onderstaande aftermovie voor ons gemaakt.

Laatste nieuws