Selecteer een pagina

Blue Skies Festival: op naar 2019.

apr 23, 2018

Velen van jullie hebben zich het laatste jaar aangesloten bij het Blue Skies Platform. We zijn daarbij ook overweldigd door alle enthousiaste reacties tijdens de voorbereidingen van ons eerste grote Blue Skies Festival en alle ideeën en programmaonderdelen die mensen hebben aangedragen.

Het idee om juist vanuit Noord-Nederland een grootschalig en spraakmakend meerdaags festival te organiseren en daarmee een jaarlijkse inspiratie-boost te geven rondom onze Blue Mission, is dan ook allerwegen aangeslagen. De verwachtingen, zo bleek ook in de afgelopen maanden, zijn hooggespannen. Iedereen kijkt uit naar het festival; bedrijfsleven, overheden, organisaties en particulieren.

Schrik niet; juist gezien dié verwachtingen – in combinatie met de vele organisatorische aspecten die bij een dergelijk groot festival op ons af zijn gekomen – hebben we besloten om de eerste editie van het Blue Skies Festival naar 2019 te verplaatsen. Zo hebben we meer tijd voor de voorbereidingen. Om een groot publiek te bereiken – en geïnspireerd en vol ideeën weer naar huis te laten gaan, moet het evenement er meteen staan als een huis.

 

Laatste nieuws